Po vzoru série Emergency přichází strategická simulace Fire Commander, ve které zjistíme, co to znamená čelit ohni. Budeme velet skupině hasičů, která hasí požáry, bojuje s jedovatými látkami, zachraňuje lidi a cenné vybavení a pomáhá při velkých haváriích, včetně havárie letadla. Na našich rozhodnutích bude záviset úspěch v jednotlivých misích a životy členů hasičského sboru.

Postupně projdeme více než 30 napínavých misí, ale užijeme si i vedlejší úkoly. Disponovat budeme různě specializovanými hasiči i různorodými záchrannými vozidly. Navíc hasičská stanice se bude postupně rozrůstat a skrz systém zkušeností budeme svým členům odemykat nové dovednosti. V tom pomohou výcvikové kurzy.

„Řiďte své lidi a zásoby vody. Využijte různá vozidla, specializace tříd a nástroje. Kreativně je kombinujte a objevte více způsobů, jak se vypořádat s jakoukoli situací. Při akci berte v úvahu faktory, jako je zpětný tah, kouř nebo materiály s odlišnou teplotou hoření,“ uvádí tisková zpráva.

Pokud vás hra zaujala, tak vyjde už 27. 7. tohoto roku na Steamu. K hraní budete potřebovat alespoň Windows 8, procesor Intel Core i5-3570K, 12 GB RAM, grafickou kartu GeForce GTX 780 a 15 GB volného místa na disku. Doporučuje se Intel Core i7-4790, 12 GB RAM a GeForce GTX 1060.