Fantasy MMORPG titul New World byl v době svého uvedení hodně populární, postupně ale bublina splaskla. Od té doby je pro Amazon Games těžké dostat hru zpět k hráčům a povzbudit je, aby nadále hráli. Moc nepomohlo ani uvedení placeného přídavku Rise of the Angry Earth se spoustu změn a obsahu. Druhý dech může New World chytit skrz New World Aeternum pro počítače a konzole současné generace.

New World: Aeternum je de facto nové New World. Nabídne obsah ze základní hry, Rise of the Angry Earth a spoustu nového obsahu pro stávající hráče, včetně rozsáhlé PvP arény, nový a náročný raid pro 10 hráčů, sólové endgame zkoušky, nové archetypy pro vaše postavy, přepracovaný systém dialogů a nové mechaniky postupu.

Do akčního RPG se můžete vypravit sólo, stejně tak v kooperativním režimu s podporou cross-play. Vše se odehrává na tajemném ostrově Aeternum, kde se objevíte jako trosečník a za úkol máte ukovat svůj osud. Chybět nebude sbírání surovin, stavba základen, vaření lektvarů, postupné vylepšování atd.

New World: Aeternum se dostane 15. 10. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Stávající hráči by měli New World Aeternum obdržet jako aktualizaci.

New World vyšel v roce 2021 na PC. Hru je nutné si koupit, ale oproti World of Warcraftu neplatíte předplatné, abyste mohli hrát.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu.