Vývojáři mají obrovskou radost, když je jejich hra úspěšná, a ještě větší radost, když fanoušci vyjádří svou lásku k jejich hře trochu víc než ostatní a dají si na tom opravdu záležet. Například lidé se vztahem k hudbě se naučí hrát na zajímavý hudební nástroj skladbu, která byla v daném titulu použita. Výtvarně nadaní si pro změnu vytvoří cosplay své oblíbené postavy a někdo udělá oboje stejně, jako jeden velký fanoušek českého Kingdom Come: Deliverance.

Uživatel Domingo 94, jenž má s Kingdom Come: Deliverance a středověkou tématikou očividně už nějaké zkušenosti, se oblékl do skutečného rytířského brnění, vzal si do ruky tradiční hudební nástroj nyckelharpu a zahrál na ni jednu hospodskou skladbu z hry. Vše samozřejmě natočil na YouTube a zaujal tak i samotné vývojáře z Warhorse Studios. Ti dokonce sdíleli jeho video na Twitteru.

Pokud byste se na tohoto talentovaného rytíře v nablýskané zbroji chtěli podívat, jeho video naleznete výše. Zároveň si můžete vychutnat zmiňovanou hospodskou skladbu přímo ve hře na platformách PS4, Xbox One a PC.