Covid-19 změnil plány téměř každému člověku na naší planetě. Stejně tak i vývojářům ze studia Rebellion, kteří pracují na oživení slavné značky z roku 2004 Evil Genius. Pokračování s podtitulem World Domination bylo původně plánováno již na minulý rok, z důvodu nepříjemných událostí spojené s celosvětovou nemocí však bylo odloženo. Naštěstí plány studia již nic nenarušilo, a proto jim konečně nikdo nebrání vypustit hru na světlo světa. Do kůže mazaného superpadoucha se budeme moci vžít již 30. března/marca.

Evil Genius 2: World Domination má pro nás připravenou celou řadu zajímavého obsahu. Základním herním režimem bude kampaň. Hra nabídne čtyři různé superpadouchy a každý z nich bude mít vlastní příběhovou kampaň. Ivan se zaměřuje na moc a zbraně. Zalika se více soustředí na vědu a snaží se najít výhodu nad svými nepřáteli ve výzkumu. Emma je bývalá spymasterka a zaměřuje se tedy na špionáž a úzkou spolupráci se svými spojenci. Posledním padouchem je Maximilian. Ten se vrací z prvního Evil Genius a je to všestranný super padouch, jenž si potrpí na finance.

Přečtěte si také: Super zloduch Red Ivan v Evil Genius 2

Díky novému intuitivnímu způsobu budování základny se každý fanoušek strategií má cítit jako doma. Pro sérii nové funkce a mechaniky nám mají pomoci vybudovat obrovské, několikapatrová sídla zla. To vše na třech různých ostrovních rájích, každý s vlastními herními výzvami. 

V nejnovějším traileru si můžete prohlédnout samotnou výstavbu vaší tajné laboratoře, nové místnosti i řadu přisluhovačů, kteří vám pomohou k vašemu cíli. Navíc se ještě můžeme těšit na dosud neoznámený mód, na který nás studio Rebellion láká. Do vydání 30. března pro PC nás tedy údajně čeká ještě řada překvapení