Leslie Benzies, bývalý producent série Grand Theft Auto, nás pěknou dobu lákal na svůj nový projekt, který nejednou označil za vyzyvatele známé značky Rockstaru. Na Gamescom Opening Night Live byl dnes k vidění první teaser a jedno je jisté, tenhle titul nebude pro každého.

Everywhere chce plynule spojovat hratelnost, dobrodružství, kreativitu a objevování. Má jít o zcela nový herní zážitek ve více světech. Celé to má definovat nový způsob, jakým se hráči spojují mezi sebou a digitálním světem kolem sebe.

Ve videu uvidíme rozmanité světy, sci-fi architekturu, střílení z pohledu třetí osoby, závody a ještě něco, co připomíná nějaký psychologický horor.

„Naším záměrem vždy bylo posouvat hranice toho, čím může videohra být, a zároveň přinášet inovativní herní zážitek. Tým, který jsme vybudovali, a partneři, které jsme od našeho založení získali, se stmelují kolem jedinečné vize,“ dodal Benzies. Dříve projekt popisoval jako Ready Player One ve skutečném životě.

Everywhere vzniká ve skotském studiu Build a Rocket Boy, které Benzies založil v roce 2016. Hra vyjde někdy v roce 2023.