Po velkém vánočním rozdáváním her se Epic Games Store vrátil ke tradičnímu dvě hry za týden. Do 12. 1. 2023 si v obchodě můžete vyzvednout Kerbal Space Program a Shadow Tactics - Aiko's Choice. Od 12. do 19. 1. pak bude v nabídce First Class Trouble.

Aiko's Choice je samostatné rozšíření oblíbené strategické a taktické stealth hry Shadow Tactics. Zavede vás do Japonska v období Edo, kde ovládáte Aiko, nadanou adeptku kunoiči, a skupinu spřátelených zabijáků. S nimi se vydáte na zúčtování s duchy její minulosti.

„Podobně jako v hlavní hře přeberete velení nad týmem pěti profesionálních zabijáků, včetně Aiko, abyste se ukryli ve stínech mezi desítkami nepřátel. Pamatujte si, že přátelé Aiko jsou stejně nebezpeční jako ona sama,“ dodává tisková zpráva.

V Kerbal Space Programu se ujmete vedení vesmírného programu mimozemské rasy. Máte přístup k různým součástkám, ze kterých můžete postavit plně funkční vesmírnou loď, která může létat (nebo ne), a to na základě skutečné aerodynamiky a fyziky oběžné dráhy.

First Class Trouble připomíná hit Among Us. Jde o dedukční party titul pro šest hráčů, kteří se nacházejí na palubě luxusního vesmírného křižníku v alternativní časové linii 50. let minulého století. Na začátku každé hry jsou náhodně vybráni čtyři hráči jako Residenti, kteří se společně musejí pokusit zastavit neovladatelnou umělou inteligenci v srdci lodi. Další dva hráči budou Personoidi. Jejich úkolem je lhát, podvádět a udělat cokoliv, aby zastavili Residenty, případně využili plný potenciál umělé inteligence, která se vymkla kontrole.