Už to bude pomalu rok, co jsme psali o intenzivní střílečce Dreadhunter. Od té doby dvoučlenné nezávislé pražské studio Trickster Arts na hře zapracovalo a před vydáním v předběžném přístupu ji znovu představuje v krátkém videu.

Dreadhunter vás zve k rychlé a intenzivní bitvě. Musíte si prorazit cestu hordami smrtících monster a porazit drsné bossy. Naštěstí se budete nacházet v high-tech mechanickém obleku, abyste běsi mohli lovit. Jednoduché to ale nebude. Soubojový systém briskně střídá boj na dálku a na blízko. Musíte tak být neustále v pohybu, protože příšery jsou rychlé a smrtící.

„Všechna prostředí z příběhové kampaně jsou unikátně vygenerována pokaždé, když do nich vstoupíte. Zároveň si můžete přizpůsobovat obtížnost hry postupným zvedáním úrovní obtížnosti,“ uvádí tisková zpráva.

Vývojáři berou zbraně jako speciální schopnosti, lze je vylepšovat přidáváním jednotlivých kusů pancíře. K tomu jsou tady ještě skutečné speciální schopnosti, abyste si díky tomuto všemu mohli vytvořit vlastní zajímavé varianty a vylepšovat je přes stromy schopností.

Dreadhunter bude v předběžném přístupu na Steamu spuštěn 18. 10. letošního roku za cenu 34,99 eur (cca 855 Kč). Zahrne první příběhový akt (plánují se 4) s 12 misemi a přibližně 40 předměty, kterými můžete vybavit svého mecha. Součástí budou procedurálně generované dungeony, v nichž můžete zdokonalit své schopnosti lovce běsů.

„Chtěli bychom do hry přidat ještě hodně obsahu a zpětná vazba od komunity nám pomůže nasměrovat hru v příštích 12 měsících předběžného přístupu. Plnou verzi pak očekáváme v následujícím roce, konkrétní detaily ještě upřesníme,“ píšou autoři.