Máme tu další měsíc a s tím i další hry zadarmo pro členy PlayStation Plus. Jako obvykle zde máme několik her, ale my se dneska podíváme pouze na ty dvě nejdůležitější.

Jedna z větších her je Mafia 3. Jde o „pokračování“ české hry. Bohužel, jak jsme se dozvěděli z většiny recenzí a mimo jiné i z té naší, hra si z předchozích dílů bere pouze název. To však neznamená, že si hraní neužijete. Hra je plná akce a pokud si dáte občas nějakou tu pauzu, tak odbouráte i jistou stereotypnost.

Jako další zde máme něco pro lidi, kteří se rádi bojí. Budete si moci zahrát Dead by Daylight, což je multiplayerová hra, kde buď hrajete za zabijáka nebo naopak za člověka, který se snaží utéct. Jenže pokud byste utíkali sami, tak by to bylo dosti obtížné. Proto budete hrát s dalšími třemi spoluhráči. Společně budete muset najít a opravit několik generátorů a následně otevřít bránu. 

Napište nám do diskuze, zdali si tuto službu platíte a případně jakou z těchto dvou her si zahrajete. Já osobně bych si zahrál obě.