Na e-mail nám dorazila tajná zpráva začínající slovem „Psst“. My si ji ale nenecháme pro sebe a potěšíme všechny příznivce netradičního Drug Dealer Simulatoru. Už příští týden bude totiž dostupné kooperativní demo druhého dílu.

Časově omezená bezplatná ukázka bude na Steamu od pondělí 18. 12. a zavede vás na začátek roku 2000. Objevíte se na Isla Sombra, který je rájem kartelů a drobných dealerů.

„Svou drogovou kariéru začnete jako nikdo na cizím, nepřátelském ostrově, bez zdrojů a konexí. Propracujte se až k výšinám respektu a bohatství. Založte si úkryty, vyrábějte drogy a prodávejte je na ulicích. Získejte klienty a dodavatele... a rozšiřte svou síť. Rozšiřujte se do dalších vesnic a měst, ale pozor. Velké ryby nemají rády, když někdo rozvíří jejich vody,“ varuje tisková zpráva.

Demo nabídne více než šest hodin hraní v otevřením světě v tomto tropickém prostředí. Drogové impérium budete moci vybudovat se svými přáteli. Vývojáři lákají na úvod do příběhu i na více hratelných postav. Dostupnost demoverze končí 2. 1. 2024. Plná verze vyjde někdy v roce 2024 na PC.

Níže ukázka z kooperace: