Dragon’s Dogma 2 bylo vylepšeno. Akční RPG obdrželo novou aktualizaci, která na všechny platformy přidává řadu novinek, včetně nového casual režimu. Patch také řeší problémy s přetížením procesoru. K němu mohlo v určitých situacích docházet na počítačích. Zejména v centru měst, kde je velký počet postav.

Hlavní novinkou aktualizace je zmíněný casual mód upravující obtížnost dobrodružství v tomhle fantasy/středověkém světě. Capcom chce hráčům usnadnit hru. Mezi úpravy patří nižší ceny za pobyt v hostinci, nižší cena teleportačních kamenů, nižší spotřeba výdrže mimo boj a vyšší maximální přepravní hmotnost. Pěšáci se navíc budou automaticky uzdravovat z obávaného drakonického moru.

Do tohoto snadného režimu je možné přepnout i po zahájení hry. Jen pozor, jakmile ho zapnete, už se nebudete moci vrátit do normálního režimu. Casual režim ovlivní také některé achievementy/trofeje, které nebude možné odemknout.

Potěšeni jsou také naši sousedé. Aktualizace totiž přidala polské titulky.

Další velký patch je v plánu na listopad, aby hra Dragon’s Dogma 2 využila možnosti konzole PlayStation 5 Pro. Capcom chce zlepšit herní zážitek. Hra vyšla koncem března tohoto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.