Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Předplacené karty pro Steam, PlayStation a Xbox, stejně tak PlayStation Plus, Xbox Game Pass Ultimate a Nintendo Online, najdete na Herní-kupony.cz, který je rájem pro počítačového hráče, konzolového hráče či milovníka filmů a seriálů.

Herní-kupony.cz jsou oficiální prodejce kuponů, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu. Pokud nemáte platební kartu, bude se vám hodit rychlé, snadné a bezpečné dobití peněženky a prodloužení předplatného kuponem. Kupon dorazí hned. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Vybrat si můžete kupon v různé hodnotě.

Například si můžete během minuty nabít svou Steam peněženku na nákup lákavých počítačových her, včetně těch ve slevě. Předplatné PlayStation Extra či Premium vám zase odemkne knihovnu mnoha skvělých titulů, které si okamžitě můžete zahrát na konzolích PS5 a PS4, včetně novinek Sea of Stars a Moving Out 2. Stejně tak si do knihovničky přidat Saints Row, takové srandovnější Grand Theft Auto. S Game Passem Ultimate si můžete také zahrát Sea of Stars, stejně tak vesmírnou singleplayerovou střílečku Everspace 2 a novinku The Texas Chain Saw Massacre, stejně tak Forzu Horizon 5 a už 6. 9. tam bude Starfield, a to jak pro Xbox, tak pro PC.

S Nintendo Switch Online Membership uděláte radost každému majiteli Switche, který díky tomu bude moci hrát online a získá přístup k desítkám her a dalším výhodám.