Nadešel čas vrátit se ke slovenské tycoon hře Workers & Resources: Soviet Republic, která v předběžném přístupu na Steamu obdržela aktualizace s označením 0.8.2.22. Ta přináší roční období se změnou počasí. Ve hře se bude postupně ochlazovat, slunné počasí vystřídá chladnější podzim a poté dorazí také zima. Herní svět bude pokryt sněhem, který musíte odklízet ze silnice a pamatovat na ústřední topení ve svých bytovkách.

Do titulu dorazily také nové typy lodí a přístavů. Dále podpora přepravních kontejnerů a dlouhých vlaků. Jako další patch opravuje nebo vylepšuje určité části hry. Mimo jiné tankování.

Workers & Resources: Soviet Republic je slovenský tycoon, v němž máte za úkol budovat socialistické město během studené války. Musíte těžit suroviny, stavět nové budovy, dbát na průmysl a také na zdraví a spokojenost svých obyvatel.

V současné době si můžete Workers & Resources: Soviet Republic koupit na Steamu za 21,99€ a zapnout si slovenštinu. V budoucnu bude hra obohacena i o češtinu.

S vydáním této aktualizace se vývojáři blíží ke stabilní verzi. V další aktualizaci dojde na letadla, včetně sovětského tryskáče.