Rok se s rokem sešel a je tu opět svátek strašidel a i přesto, že tady u nás v Česku ani na Slovensku tento svátek neslavíme, tak pro hráče je to i přesto dosti zajímavý svátek, kdy se můžeme těšit a spousty eventů, skinů a Halloweenských předělávek. Stranou letos nebude ani Hearthstone se svým svátkem Hallow's End, kde se nám opět ukáže Headless Horsemen a s ním i E.V.I.L a League of Explorers.  

A na co se můžeme těšit letos? Novinkou budou hned 3 nové tavern brawls, kde si nejprve zahrajeme za záporáky, následně za klaďase a končit budeme u kolotoče na herní desce. Další změnou budou už podle slibu Blizzardu nové legendární questy. Ty se zpřístupní všem v den zahájení eventu. Ale rozhodně největší změnou bude dočasný návrat 23 karet z wildu, které změnili za ty dlouhá léta historii hry. Tyto karty dostane každý na začátku eventu do své kolekce a až event skončí, tak o ně zase přijdete. Bude ovšem zajímavé, jak se na 3 týdny změní meta celé hry. 

Těšit se můžeme i na starou klasiku v podobě dual-arén, kde si mixujete vaše karty hned ze dvou class podle výběru. Poslední novinkou je nabídka nových výhodných Bundle balíčku, podle toho jaké karty vám nejvíc chybí. V jednom s názvem Hex Bundle budete mít 20 balíčků + jednu legendární kartu z kolekce Rise of Shadows a to za 20€, což je v přepočtu něco kolem 550 korun. Druhý balíček je dosti podobný, až na to, že se bude jednat o balíčky a legendární kartu z kolekce Saviors of Uldum. 

Na event Doom in the Tomb se můžete těšit  již od 8. října až do 30. října. Tak si to nenechte ujít. Kompletní seznam všech karet co se vrací naleznete ZDE.