Apex Legends si za rok od svého vydání prošel velkými změnami. Kromě nových legend, zbraní a kosmetických doplňků hra v průběhu jednotlivých sezón měnila i své prostředí. Ve druhé sezóně došlo k výrazné úpravě původní mapy Kings Canyon. Ve třetí sezóně jsme se dočkali úplně nového prostředí World Edge a v aktuální čtvrté sezóně zase výrazných úprav předešlé mapy. Tím však Respawn nekončí a rozhodl se nám udělat radost tím, že na chvíli vrátí zpět do hry mapu Kings Canyon.

Kings Canyon se sice do hry vrátil už dvakrát v rámci Halloween eventu a Grand Soiree, ale ne ve své originální podobě. Proto se nyní vývojáři rozhodli tuto mapu na chvíli zpřístupnit a možná tak zjistit, jestli se ji v budoucnu vyplatí do hry zavádět na trvalo. Jedná se tak už o několikátý „test“ v řadě. Dříve se ve hře objevily například časově omezené režimy Solo nebo Duo. Neberte mě však úplně za slovo. Není jisté, jestli tyto časově omezené režimy a mapy Respawn zpřístupňuje za účelem testování. Je to jen dle mého názoru nejpravděpodobnější vysvětlení.

Pokud jde o přesné časové údaje, mapa Kings Canyon by měla být v Apex Legends dostupná od dnešního dne (očekává se spuštění do 21:00 našeho času) do pondělí 24. 2. 2020.