DLC pro hru Spider-Man má přijít již brzy a s tím přicházejí nové informace, co se týče jeho obsahu. Objevili se však hráči, kteří namísto, aby leak informací ocenili, si stěžují na to, co vývojáři slíbili a nesplnili, ač se nejedná o nic nezbytného.

Insomniac Games už před nějakou dobou ohlašovali menší střípky toho, co se má objevit v nadcházejícím DLC Spider-Man Silver Lining a jednou z novinek bylo přidání nových obleků. Měl zahrnovat i Raimi oblek, na který se očividně mnoho lidí těšilo, a byli zklamaní a naštvaní, když zjistili, že ve hře nakonec přidán nebude. Insomniac Games tvrdili, že naslouchají názorům a potřebám svých fanoušků, navzdory tomu se však vývojáři vyjádřili takto v odpovědi na Twitteru.

V DLC jinak můžeme očekávat tři další obleky. Přinese samozřejmě i nové mise a spoustu nepřátel, které můžeme spravedlivě potrestat Spider-Manovým osobitým způsobem.

DLC má vyjít 21. prosince 2018, tedy chvíli před Vánoci. Určitě se podívejte na recenzi hry Spider-Man a nezapomeňte se vyjádřit dole v komentářích, co si o tomto myslíte, a třeba si sami sobě nadělíte dárek v podobě tohoto DLC.