V březnu jsme se dočkali oznámení hry Iron Man VR pro PlayStation 4 od společnosti Sony a francouzského studia Camouflaj. Tehdy nikdo nevěděl, co si má přesně o projektu myslet. Původně se měl titul na trhu objevit koncem tohoto roku, ovšem jak to tak bývá, něco se pokazilo a termín se posunul na začátek dalšího roku s cedulkou neurčito. Naštěstí to se nyní změnilo a Iron Man VR můžeme očekávat 28. února 2020 – není těch her na začátek roku 2020 nějak moc?

Další a mnohem zajímavější zkušenost s tímto titulem byl srpnový Gamescom a SDCC, kde bylo k vyzkoušení první demo hry. Dle slov se jedná o revoluci ve virtuální realitě pro PlayStation 4. Těšit se můžeme na možnost otáčet se o 360°, což je pro PlayStation VR revoluční.

První hratelné demo sklidilo ohromný úspěch, a to jak díky úžasné grafice, ale hlavně díky naprosto úchvatnému ovládání a pohybu, které je prý dosti přirozený a intuitivní.

Pokud vás hra zaujala, máme pro vás první příběhový trailer, jenž potvrzuje, že hra nebude jen o tom proletět se v superobleku, ale bude obsahovat i příběh. Takže pokud jste někdy snili o tom být jednoho krásného dne Iron Manem, váš sen se může stát téměř realitou.