Již v roce 2017 nám bylo představeno taktické RPG Necromunda: Underhive Wars, které je digitální adaptací slavné stolní hry Warhammer 40,000. Uplynuly však už tři dlouhé roky a tato lákavá hra stále ještě nevyšla. Naštěstí se nyní po zveřejnění nového traileru vydavatelem Focus Home Interactive blýská na lepší časy a pokud vše půjde tak jak má, dočkáme se taktického RPG Necromunda: Underhive Wars velmi brzy. Ve hře povedete a řídíte svůj gang v tunelech dystopického Underhive.

Kromě data vydání, ke kterému se dostaneme za chvíli, víme, že hra bude ze začátku nabízet celkem tři hratelné frakce, několik multiplayerových režimů a 15 misí kampaně napsaných původním autorem a návrhářem hry Andy Chambersem. Mimo jiné se Necromunda: Underhive Wars zaměří více na akci než jakákoli předchozí taktická hra. Nabídne vám smrtící dorážení nepřátel, brutální střety na blízko a explozivní přestřelky.

V příběhové kampani se vydáte prozkoumávat spletité temné tunely Underhive. V Salvage Operations budete soupeřit s gangy o osobní sílu, bohatství, přežití a čest. Také budete moct svůj gang vylepšovat, přizpůsobovat a vést v akčních režimech, ve kterých se sami postavíte proti AI nepřátelům nebo až s dalšími třemi hráči online. A kdy se tedy do hraní Necromunda: Underhive Wars pustíme? Dle upoutávky výše ještě v průběhu tohoto léta na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.