Ben Walke se na Redditu nedávno vyjádřil k příspěvku o hře Battlefield V a údajnému vývoji populárního Battle Royale módu. Popřel, že by DICE na něčem takovém pracovalo, nicméně je jisté, že Battle Royale je v plánu. Na vlákno jednoduše odepsal takto: „Royale je vyvíjen jiným studiem, DICE na něm nepracuje.“ Kdo je tedy tím záhadným vývojářem?

Nic víc o tomto studiu nevíme, a tak jeho identita stále zůstává zahalena tajemstvím. Máte nějaké tipy pro to, kdo by mohl stát za vývojem Battle Royale módu? Zřejmě se bude jednat o spoluúčast na vývoji, jako tomu bylo např. u Call of Duty: Modern Warfare 3.

Vše, co zatím víme o Battle Royale módu, je, že prozatím nebude dostupný při vydání základní hry. Na konci posledního traileru pro Battlefield V jsme mohli vidět úryvek z toho, jak by měl tento mód vypadat. Můžeme teď jen doufat, že bude stát za to, a třeba se brzy dozvíme, komu za něj můžeme poděkovat.

Hra vychází již 19. října 2018, nicméně přístup do open bety se otevírá již na začátku září. Je Battle Royale něco, co vás na hře láká, nebo tuto novinku budete obcházet obloukem? Určitě se podělte o své tipy a názory dole v komentářích. Také se můžete podívat na video o našich prvních dojmech z uzavřené alpha verze.