Jak bylo minulý týden oznámeno, tak se stalo. Akční RPG titul Deus Ex: Mankind Divided z roku 2016 si můžete zdarma přidat do knihovničky na Epic Games Store. Odhaleny také hry, které budou dostupné příští čtvrtek

Na vyzvednutí Deus Ex: Mankind Divided máte čas do čtvrtka 21. března/marca. Stejný termín platí také v případě logické hry The Bridge. Další týden bude v nabídce rybářský simulátor Call of the Wild: The Angler a Invincible Presents: Atom Eve.

Pokud upřednostňujete Steam, tak tam je Deus Ex: Mankind Divided s 85% slevou za 4,49€. Jde o poslední velký díl série. Navíc pro nás je lákavé, že se odehrává ve futuristické verzi Prahy, i když s dosti pomotanou češtinou, a minimálně na počítačích vypadá dobrodružství agenta Adama Jensena stále dobře.

Hra bohužel vyšla bez české lokalizace. O tu se postarali fanoušci z RPG češtin. Stáhnout si ji můžete zde. Snad bude na verzi z Epic Games Store fungovat.

Váš počítač byl měl mít alespoň operační systém Windows 7.1 (64-bit), procesor Intel Core i3-2100 nebo ekvivalent od AMD, 8 GB RAM, grafickou kartu AMD Radeon HD 7870 (2GB) nebo NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) a 45 GB volného místa na disku. Doporučuje se Windows 10 64-bit, Intel Core i7-3770K nebo AMD FX 8350 Wraith, 16 GB RAM, AMD Radeon RX 480 nebo NVIDIA GTX 970 a 55 GB volného místa.

Další Deus Ex vznikal dva roky ve studiu Eidos Montreal, ale na začátku letošního roku byl z důvodu špatné finanční situace společnosti Embracer Group zrušen.