Francouzské studio Quantic Dream je momentálně zaneprázdněno vývojem Star Wars Eclipse, ale nadále myslí na své předchozí úspěšné projekty. Jedním z nich je příběhová adventura Detroit: Become Human, které se daří i po letech.

Tvůrci se na sociálních sítích pochlubili, že komunita tohoto titulu od začátku roku 2023 vyrostla o 1 milion hráčů. Celkově si dobrodružství a příběh Connora, Kary a Markuse zahrálo mnohem více hráčů, protože se prodalo 9 milionů kusů. Všem studio děkuje.

Někteří fanoušci využili této příležitosti a volají po pokračování. Na tato přání ale Quantic Dream neodpovídají. V srpnu loňského roku je koupila čínská společnost NetEase, zatímco předešlé projekty (Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human) byly vytvořeny ve spolupráci se Sony.

Mimochodem, pokud jste Detroit: Become Human nehráli, tak se podívejte na naši recenzi. Hra má češtinu.

Star Wars Eclipse je akční adventura se zaměřením na příběh a volby hráčů, zasazena je do období Vrcholné Republiky. Hra byla oznámena už na konci roku 2021. Nadále ale nevíme, kdy vyjde. Některé spekulace zmiňovaly až roky 2027 a 2028.