V tuzemském studiu SCS Software se připravují na rozšíření hranic o Oklahomu, která by měla brzy dorazit do American Truck Simulatoru. Datum vydání nebylo stále oznámeno, ovšem zveřejnění dlouhého videa z hraní jasně signalizuje, že vydání dodatečného balíčku není daleko.

Oklahoma bude 13. státem v American Truck Simulatoru. Připojí se ke Kalifornii, Nevadě, Arizoně, Novému Mexiku, Oregonu, Washingtonu, Utahu, Idahu, Coloradu, Wyomingu, Montaně a Texasu. Mezitím vývojáři připravují ještě rozšíření o Kansas.

„Od velkolepých amerických dálnic, které se táhnou přes kopce s temně rudou skálou, až po přední města plná kultury, památek a podniků. Oklahoma je rozmanitý stát utvářený svou historií a průmyslem,“ představuje nový stát studio SCS Software. V dnešním dlouhém gameplay videu můžeme vidět dálnice, vedlejší silnice a rozlehlé výhledy.

Oklahoma je významným zemědělským státem Spojených států amerických. Na místních polích můžeme vidět nejčastěji pšenici. Vyprodukuje se jí tady tolik, že by se z ní dalo upéct více než 13 miliard bochníků chleba. Přehlížet nelze ani produkci bavlny a chov hospodářských zvířat. To vše a mnohem více budete vozit a také zásobovat farmy potřebným vybavením.

S Oklahomou souvisí řada průmyslových odvětví, která jsou pro tento stát jedinečná. Patří sem říční přístav, továrna na autobusy, továrna na stavební technologie, distribuce plynu a chemikálií, továrna na pneumatiky, obchod s nábytkem a veřejné práce. Těšit se tak můžete i na unikátní náklady.

„Od továren na pneumatiky až po říční přístav – naše týmy věnovaly při vytváření těchto průmyslových odvětví v rámci ekonomiky American Truck Simulatoru mimořádnou pozornost. Zahrnuje i návrh grafiky značek pro nová a stávající depa,“ prozrazuje pražský tým.