Vývojářské studio RageSquid se pochlubilo pokračováním sjezdové cyklistické hry Descenders z roku 2018. Adrenalin vystoupá do nových výšin, protože Descenders Next přesouvá pozornost na sjezdovky s mountainboardingem a snowboardingem.

Tvůrci mají s hrou velké plány. Chtějí postupně zahrnout další extrémní sporty, abyste už nepotřebovali jiný titul tohoto zaměření. Zároveň slibují zachycení stejného pocitu a stejné rychlosti jako u předchůdce.

U mountainboardingu nasednete na obrovské prkno s kolečky a pokusíte se sjet vrcholky. Čekají vás těsné a klikaté cesty, zatímco vás bude oslepovat slunce. Potom si vezmete snowboard a užijete si sjezd hory s nejrůznějšími triky.

Slibováno je hned několik obrovských biomů. Mluví se o strmých zasněžených svazích a bujném terénu, stejně tak o plné podpoře multiplayeru, abyste si adrenalin užili s přáteli a jinými hráči, a velkých možnostech přizpůsobení, včetně prken, výstroje, helem, brýlí a dalších předmětů.

Descenders Next vyjde někdy v příštím roce pro PC, a to na Steamu a Game Passu. RageSquid budou pořádat několik online testů, do kterých zvou hráče. Zaregistrovat se můžete tady. Na konzole vyjde hra zřejmě později.

Mimochodem, původní Descenders je stále dostupné v Game Passu pro PC a konzole. Na Steamu je potom výprodej. Do 13. srpna/augusta je titul za 4,59€. Jinak hru najdete také na konzolích PlayStation a Nintendu Switch.