Bezplatná masivně multiplayerová bojovka s hrdiny a padouchy světa DC ještě neřekla poslední slovo. Daybreak Game Company oznámila nové sezóny, vylepšení a verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S, které budou spuštěny koncem letošního roku.

Půjde o nativní verze využívající výkon nejnovější generace konzolí. Kromě toho pracuje tým na vylepšení hratelnosti. Některá vylepšení se do DC Universe Online dostanou v průběhu několika následujících měsíců, ještě před vydáním na nové konzole, některé při vydání a jiné v průběhu příštího roku. To by znamenalo, že nativní verze bude až časem.

Nové verze poběží na stejných serverech jako ty stávající, takže budete moci pokračovat v hraní, stejně tak hrát se svými přáteli. Už v srpnu se můžete těšit na akci Save the Universe a v září na událost Homecoming. Nejzajímavější ale má být 46. epizoda Justice League Dark Cursed, která v říjnu přinese nové světové mise, sólovku, raid a postavy jako Batman, Wonder Woman, Zatanna, John Constantine, Deadman a Hecate. V prosinci se o slovo přihlásí sezóna Greedings a v roce 2024 potom eventy Attack of the Anti-Monitor, Love Conquers All a Mister Mxyzptlk’s Mischief.

Gameplay z Xbox Series X verze