Postal 4: No Regerts je venku z Early Accessu na Steamu, a tak se zraky fanoušků Postalu pomalu stáčí směrem k retro střílečce Postal: Brain Damaged, která má konečně šanci nabídnout v rámci série něco opravdu nového, jiného a zábavného, a to i z pohledu těch, kterým tato značka obvykle nic neříká. Na Brain Damaged pracují týmy Hyperstrange a CreativeForge Games, zatímco původní tvůrci Postalu ze studia Running With Scissors na celý projekt pouze dohlíží, a nějakou dobu si může každý zájemce na Steamu stáhnout demo. A nyní konečně víme, kdy se přesně dočkáme finální verze.

Jak už to tak bývá, během vývoje došlo k odkladu, po němž tvůrci začali lákat s definitivní platností na květen/máj letošního roku. Konkrétní datum vydání, které se v relativní tichosti a nenápadnosti objevilo na Steamu, však nakonec nepřipadá na květen, ale až na 9. června/júna 2022. Takže jsme se vlastně dočkali dalšího odkladu, byť doslova o pár týdnů.

V dnešní době je navíc očividně mezi indie tvůrci v módě volit data vydání, která mají více významů, pokud se převedenou na americký formát, jenž uvádí nejdřív měsíc a teprve poté den. The Stanley Parable: Ultra Deluxe tak vyjde 27. 4., přičemž číslo 427 souvisí s pracovištěm hlavního hrdiny. Postal 4 opustil Early Access 20. 4. a my věříme, že význam čísla 420 v internetových sférách buď znáte, nebo si ho můžete snadno vygooglit. A teď tu máme datum 9. 6., tedy číslo 69, takže můžeme napsat jen a pouze jednu věc - nice. Protože tak velí zákony internetu. Opět samozřejmě platí, že pokud tápete, doporučujeme Google, protože tady jste ve slušné společnosti. Možná.