Unfold Games stojící za umělecky zpracovanou hororovou hrou DARQ minulý týden vysvětlili, proč odmítli Epic Games Store exkluzivitu. Nyní sdělili, že do konce roku uvolní několik bezplatných DLC.

Rozšíření jsou v současné době v počátečních fázích konceptu, nicméně do hry by měly přidat ohýbání úrovně pomocí gravitace, uvedl Wlad Marhulets na svém Twitteru. Ne že by už hra podobné prvky neměla, ale proč těchto logických a zajímavých prvků nemít víc.

V příspěvku na Steamu, kde vývojáři DLC oznamují, Marhulets také poděkoval fanouškům za jejich podporu poté, co vysvětlil, proč odmítl nabídku exkluzivity společnosti Epic.

Ve svém prohlášení také vyzýval společnost Epic Games, aby umožnila nezávislým hrám prodávat v obchodě Epic Games Store a Steam souběžně. Jelikož zatím to vypadá tak, že pokud nebude mít Indie vývojář exkluzivitu, nebude na Epicu vůbec. Samotný Tim Sweeney říkal, že multi-store budoucnost je zde, ale to se nejspíše netýká Indie vývojářů, což je škoda.

Nečekal jsem, že můj příspěvek přinese takovou vlnu podpory. Vezměte prosím na vědomí, že nic z toho neberu jako samozřejmost a jsem za to vše opravdu vděčný,” řekl Marhulets v příspěvku na Steamu. Tato hra má v současné době na Steamu velmi pozitivní uživatelské recenze. Některé taktéž citují Marhuletovo rozhodnutí o nenavázání spolupráce s Epicem, a že je to jediný důvod, proč si hru koupili. A co si o tomto celém myslíte vy? Měl by se podle vás Epic se Steamem nějak domluvit?