Po spekulacích o návratu série Twisted Metal se začíná mluvit o reinkarnaci další značky PlayStationu. Sony si měla vzpomenout na Sly Cooper.

Zlodějský mýval Sly Cooper se řadí mezi jednu z nejoblíbenějších sérií „modré“ konzole. Přestože se poslední velký díl s názvem Sly Cooper: Thieves in Time objevil už v roce 2013 na PS3 a PS Vita. Zdá se ale, že stále existuje naděje na pokračování.

Věří tomu insider Nick Baker alias Shpeshal Nick, který se od svého obvyklého i novějšího zdroje dozvěděl, že se Sly Cooper skutečně vrátí. Víc toho bohužel neví.

Spekulace o návratu Sly Coopera se začaly objevovat během PlayStation Showcase, kde Sony zařadila kultovního mývala do reklamy, tedy jeho logo. Podívat se na to můžete výše v čase 0:58.

Chtěli byste, aby se stealt plošinovka, kterou vytvořilo studio Sucker Punch Productions a pak v ní pokračovalo Sanzaru Games, vrátila? Sony by mohla vsadit na remake stejně jako Activision u Crash Bandicoot a přinést v novém kabátku všechna tři dobrodružství. Tomu trošku nahrávají divoké domněnky, že na nich pracuje studio BluePoint, které se nedávno přidalo do rodiny PlayStation Studios.