Jistě všichni známe spoustu skvělých her, které pochází od českých vývojářů a všechny si je ceníme, protože jsou prostě a jednoduše naše. Jednou z nich je i připravovaný projekt českého studia Attu Games, který nese jméno Feudal Alloy. Attu Games se dostali na scénu už jejich předchozím projektem „Toby: The Secret Mine“. Hra vypadala opravdu famózně, jen si potrpěla na menší problémy s nezáživným příběhem. Teď ale představují svojí novou hru Feudal Alloy, která si jistě zaslouží vaší pozornost.

Ve hře se ujmete role robůtka se jménem „Attu“, který si žil jeho poklidný život na farmě ve slunečnicových polích. Jeho území ale napadli zločinci, kteří mu ukradli zásoby oleje a zapálili dům. Jelikož se chtěl pomstít, tak popadl svůj spolehlivý meč a vydal se na průzkum.

Při prozkoumávání světa můžete narazit na spoustu jedinečných nepřátel, robotů, kteří jsou ovládáni rybičkami (ano, opravdu). Ti se vám pokusí ztížit vaši dobrodružnou cestu pomocí speciálního druhu boje. Hra je také zajímavá jejím vizuálním zpracováním, který určitě neomrzí.

Feudal Alloy je nyní v uzavřené Alpha verzi, takže není možné si tuto hru zahrát. Jistě ale můžete podpořit vývojáře a sledovat novinky o vývoji na jejich webu. Hra by měla vyjít ve třetím čtvrtletí tohoto roku na PC a moderní řadě konzolí.