Nedávno Epic přidal cloudové uložiště a jak se zdá, hráči to přijali s nadšením a díky tomu Epic získal další plusové body. Další velkou změnou je propojení s oblíbeným internetovým obchodem Humble Store a Humble Bundle, díky čemu si hráči můžou okamžitě aktivovat klíč bez nutnosti přepisování do Epicu.  A nedávno navíc upravil stránky her, kde je díky tomu obsah mnohem podrobnější a přehlednější. 

A mnoho změn se navíc ještě chystá. Za chvíli se dočkáme možnosti vidět náš odehraný čas u her a možnosti filtrace vaší knihovny. K tomu nám Epic slíbil, že do půl roku se můžeme těšit na recenze uživatelů, novou měnu a možnosti platby a ještě navíc na výhodné herní balíčky. A k tomu samozřejmě i to, co nám chybělo a tím jsou seznamy přání a podpora módů

Už i víme, že se dělá na aplikaci do telefonu a hlavně na achievementech. No není to super? Je znát, že to Epic Games se svým obchodem i launcherem myslí skutečně vážně. Steamu pomalu šlape na paty a snaží se rychle dohnat, co mu chybí k tomu, aby se stal opravdovou jedničkou

Ale to není to, na co hráči slyší, přiznejme si to. Hlavním lákadlem jsou pro nás hry zdarma. A ne jen tak ledajaké hry. Nedávno jste mohli získat například výbornou příběhovou hororovou hru Alan Wake a k tomu rovnou i For Honor. 

A nyní si můžete zdarma aktivovat Mutant Year Zero a retro hru Hyper Light Drifter. Skvělé a zároveň udivující je, že Mutant Year Zero není ani rok stará a její cena se stále pohybuje kolem 30€. A pro ty z vás, kdo nevědí, o co se jedná, jde o tahovku, kde se hlavní důraz klade na plížení. Hra se odehrává v post-apokalyptickém světě, kde hrajete (jak už i název napovídá) za mutanty. Však se samy podívejte na naší recenzi, pokud vám náhodou utekla. Hra není pro každého, ale věřím, že si zde své hráče rozhodně najde. Hlavně když je nyní k dispozici zdarma.