Codemasters vydalo zatím nejobsáhlejší trailer na nejnovější ročník F1. Pojďme si ho společně rozebrat a zjistit, co nám bylo odhaleno.

Nejprve tu máme záběry na Renault, McLaren a Toro Roso, kde čísla jezdců neodpovídají současným jezdcům, třeba u McLarenu se aktuálně využívají čísla 2 a 14. Že bychom se dočkali možnosti být testovacím jezdcem?

Dále tu máme naší agentku, která už má i svoji kancelář, ale stále se některé rozhovory budou odehrávat přímo v paddocku, který byl přepracován.Taky nám autoři odhalili, že budeme mít okolo 150 možností, jak vylepšit své auto. Vaše rozhodnutí by mělo záviset na Vašem stylu jízdy, protože se nově součástky opotřebovávají, takže pokud využíváte motor na maximum, tak Vám nemusí stačit počet motorů na sezónu. Ale pokud je nevyměníte, tak vám může motor odejít klidně i během závodu. Přibily i programy na získání výzkumných bodů, např. zajetí času na určené spotřebě paliva.

Nakonec byly jen připomenuty historické vozy, zkrácené verze různých tratí, noční Monako a že na těchto tratích budeme mít možnost plnit různé výzvy.

Tak to je to nejdůležitější z nového traileru. A co vy říkáte na nové prvky v F1 2017? Dejte nám vědět do diskuze.