Je to tu znovu, Microsoft odhaluje hry, které si můžeme zahrát tento měsíc, pokud tedy vlastníte Xbox Gold. Stejně jako minule se dočkáme 2 her na Xbox One a 2 her portovaných z Xboxu 360. Takže si je můžete zahrát, ať už vlastníte nový Xbox nebo ten starší. Je nutno zmínit, že výběr je tentokrát poněkud slabší a najde se v něm jeden opravdu zajímavý titul.

Marooners (Xbox One, 1.5.–31.5.)

V této party hře budete mít možnost si projít až 25 různými minihrami a arénami. Hrát můžete s kamarády lokálně nebo klidně i online. Marooners můžete hrát až s pěti dalšími kamarády, takže i přestože hra není nějak příliš komplexní a nenabízí mnoho obsahu, má potenciál se stát skvělou party hrou.

The Golf Club 2 Featuring PGA Tour (Xbox One, 16.5.–15.7.)

Pokud vás zajímají hry a golf, dost možná vás zaujme Golf Club 2. Hra nabízí velkou variaci hřišť a s pomalejším tempem golfu tak u ní budete moci relaxovat klidně několik desítek hodin. Pokud byste však chtěli vaše schopnosti otestovat proti ostatním, můžete vyzkoušet i online mód. Tato hra sice rozhodně nesedne každému, ale i tak si nejspíše najde několik příznivců.

Earth Defense Force: Insect Armageddon (Xbox One/360, 1.5.–15.5.)

Jestli jste někdy chtěli bojovat proti vyspělým mimozemšťanům z vesmíru, nyní můžete! Až na to, že to jsou pavouci, brouci, mravenci... no... Prostě hmyz obecně. Bojovat proti nim můžete v robotických exosuitech a pokud přežijete tuto poněkud zajímavou volbu nepřátel, je dost možné, že si hru i užijete.

Comic Jumper (Xbox One/360, 16.4 –31.4.)

Poslední hra rozhodně stojí za vyzkoušení. V tomto titulu totiž zaujmete pozici kapitána Smileyho, který se vydá na dobrodružství hned v několika staletích a grafických stylech. Zahrát si tak budete moci například ve fantasy komiksu, moderním komiksu nebo manze. I přestože tento titul nejspíše nenabídne příliš originálních mechanik, rozhodně nebude stereotypní a pokaždé vám ukáže něco nového.