Koncem minulého měsíce pro počítače vyšla historická plošinovka ArtFormer: Ancient Stories od malého českého studia Buffa Software. To si nyní pro českou a slovenskou herní komunitu přichystalo limitovanou sběratelskou edici.

Edice zahrne DVD s hrou, ilustrovaný manuál s detaily o vývoji hry, unikátní dřevěný žeton s číslem edice, tematický plakát „Pantheon bohů“, 4x počítadlo životů s žetony, 4x balíček (32) hracích karet, podrobná pravidla hry a soundtrack na CD.

Limitovaná sběratelská edice je dostupná na Startovači jako odměna za 1999 Kč. V nabídce je také pohlednice s artem ze hry s poděkováním za 149 Kč a digitální kopie ArtFormeru s pohlednicí za 500 Kč.

Výroba limitované edice bude realizována v průběhu listopadu. Rozesílání proběhne následně pomocí Zásilkovny, individuálně lze domluvit jinou přepravní službu. Výrobu zajišťuje vydavatelství Kufr s.r.o. Drobné odchylky v barevnosti u finálního produktu jsou možné, žádný monitor neumí zobrazit tiskové barvy 100 % věrně.

V ArtFormer na vás čekají čtyři náročné příběhové kapitoly vycházející z historie lidstva, včetně Řecka a Říma. Každá má jedinečného hrdinu, odlišnou hratelnost a originální výtvarný styl. Ve hře ožijí postavy a příběhy viděné očima starověkých umělců z různých dob. Zapomeňte ale na velké kochání, prostředí je nebezpečné, obsahuje různé hlavolamy, originální minihry, nepřátele a divokou zvěř. Vezměte do ruky oštěp, meč, sekeru nebo luk a vydejte se na lov. Hlavní je tohle všechno přežít.