Česká příběhová středověká akční adventura 1428: Shadows over Silesia ve třetím čtvrtletí letošního roku obdrží dodatečný balíček Tourney at the Bear Rock (Turnaj na Medvědí Skále.). Hráči se ponoří do vzrušujícího světa rytířských turnajů.

S hlavní postavou, Hynkem, budete nejen svádět souboje na koni, v boji muže proti muži v lukostřelbě, ale také plnit tajemný úkol, který navždy změní jeho život. V novém dobrodružství se vydáte na hrad Pernštejn, kam se roku 1409 sjeli rytíři, aby v turnaji složili hold kráse a ctnosti panny Magdalény.

Seznámíte se s celou řadou skutečných historických postav, z nichž některé budete muset porazit přímo na kolbišti. Potkáte proradného hradního pána Viléma z Pernštejna, proslulé válečníky Jana Sokola z Lamberka a Jana Žižku a mnoho dalších rytířů, jejichž jména dávno zapadla prachem. Jak říká sám vývojář Petr Kubíček: „Důležité bude zjistit jejich silné a slabé stránky a využít je proti nim.“

Přes den se budete účastnit turnajových klání, zatímco po západu slunce užívat, nebo odpočívat. Na hradě budou bohaté hostiny, zpěv trubadúrů, hovory u táborového ohně i vystoupení kejklířů.