Pokud se vám líbí úspěšný House Flipper, tak přichází zajímavá novinka. Ve hře Castle Flipper se stanete středověkým stavitelem a postavíte si vlastní království a upravíte si ho podle svých představ. Budete uklízet, opravovat, stavět a zdobit středověké, renesanční a barokní stavby a hrady.

Vaším úkolem bude koupit zchátralou nemovitost a po důkladné rekonstrukci, která může zahrnovat úklid i přestavbu, ji se ziskem prodat. Než si ale tohle budete moci dovolit, musíte nejprve jako řemeslník čistit, opravovat, stavět a zdobit menší stavby.

Vývojáři slibují, že vás zavedou do propracovaných hradních komnat a dalších místností středověkých hradů a zámků. Chybět nebudou ani kůlny, stodoly, chýše, domy, sídla, paláce, a dokonce i pirátské lodě.

Hra se odehrává na přelomu 16. a 17. století. Trailer odhaluje zajímavá místa, například rekonstrukci středověké mučírny. Už vás napadá, jak byste ji upravili? Na Steamu je už dnes dostupné demo. Plná verze vyjde 26. 5. letošního roku. Později se má titul dostat i na konzole PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Castle Flipper není náročný. Potřebovat budete Windows 10, procesor Intel Core i5, 8 GB RAM, grafickou kartu AMD Radeon RX 570 / Nvidia GeForce GTX 960 (4 GB VRAM) a 20 GB volného místa na disku.