Zombie od Capcomu neřekly poslední slovo. Po problematickém vývoji čtvrtého dílu (vyšel v roce 2016 na Xbox One a PC, o rok později na PS4) a nedůvěře japonského vedení sice bylo v roce 2018 zavřeno studio Capcom Vancouver a zrušeny všechny jeho projekty, ale to neznamená, že by se série Dead Rising nemohla vrátit.

S úspěchy značek Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter a Monster Hunter našel Capcom pevnou půdu pod nohama a podle neoficiálních zpráv potichu chystá restart zombie vyvražďovačky Dead Rising. Tvrdí to novinář a insider Jez Corden ze serveru Windows Central, ačkoli nemá další informace o tom, jaké studio na vzkříšení Dead Rising pracuje a na jaké platformy vyjde. Předpokládá se ale, že půjde o multiplatformní vydání.

Kanadské studio Capcomu před uzavřením pracovalo na Dead Rising 5. Samotná značka vznikla v roce 2006 jako exkluzivita pro Xbox 360 a zaměřila se na fotografa Franka Westa, který musel hledat předměty, které mu pomohou přežít v nákupním centru zamořeném zombíky. V roce 2016 se díky Triple Packu dostaly všechny tři díly také na PlayStation 4 a na něj nakonec vyšel i Dead Rising 4.

Recenze Dead Rising 4