Již koncem minulého roku jste mohli v našem živém vysíláním s Karlem Matějkou postřehnout, že se Bzzzt dočká v budoucnu skrytých úrovní. Karel slib dodržel a na Steamu je již k dispozice verze 1.1 (na GOG se má dostat během tohoto týdne), která obsahuje 10 nových podúrovní s 10 chipy, takzvaně Challenge Chips.

Nejde však jen o obyčejné úrovně, ve kterých byste se pouze honili slepě za chipem, ale svým odlišným provedením odkazují na osmibitové a šestnáctibitové klasiky, jako je Arkanoid, Donkey Kong a Manic Miner.

Vylepšení verze 1.1 se týká také alternativních cest pro speedrunnery, přidaly se předměty pro zvýšení celkového skóre, nová bonusová skladba a 4 nové achievementy. U těžších úrovní na snadné a normální obtížnosti došlo k vybalancování. Pouze rozmístění pastí se umístilo i do šílené obtížnosti, která jinak zůstala beze změny. Kromě těchto novinek je stále ve vývoji verze pro Nintendo Switch, jejíž datum vydání by měl tvůrce brzy oznámit.

Novinky z aktualizace 1.1 můžete vidět ve videu úplně nahoře a v galerii. Pokud se vám Bzzzt zalíbilo a stále jej nemáte ve své knihovně, aktuálně běží 40% slevová akce na Steamu s cenovkou 7,07€, tedy zhruba 180 Kč, ta potrvá až do 20. dubna/apríla 2024.