Vývojáři, kteří dříve pracovali na takových titulech jako je Halo nebo Call of Duty, se spojili a ve studiu Pathless Productions pracují na prvním společném projektu. Tím je multiplayerová first-person střílečka, ve které budete hrát za vesmírného Vikinga, který se snaží zachránit to, co zbylo z lidstva.

Titul se jmenuje Sentinel a v současné době se nachází v rané produkční fázi, ale už teď se můžete podívat na demo ukázku, která nás zavede do postapokalyptického světa.

Video, které najdete výše, sice neukazuje plnohodnotné trailery a obsahuje různé nehezké artefakty, zádrhely a problémy, ale rozhodně poodhaluje, na co se můžeme těšit. I když se teprve jedná o velmi brzkou fázi, můžeme říct, že už teď se na to velmi dobře dívá.

Příběh nás přenese do budoucnosti, kde bude našim úkolem zachránit přeživší před chaosem, který na Zemi vznikl. Zajímavé je, že by se mělo jednat o sandbox, ve kterém najdeme svěží měkoučkou přírodu až po silné a těžké brnění, které nosí váš hrdina.

Stylem pochopitelně připomíná Call of Duty a Halo. Kromě toho, že se jedná o multiplayerovou hru můžeme zde najít i lehký vliv například z Destiny. Někteří roboti vám mohou nepatrně připomínat hlavonožce z Crysis a zbraně zase Titanfall. Vývojáři ale celkový design zajímavě kloubí dohromady a už teď je jasné, že se bude jednat o celkem unikátní kousek.

Prozatím nemáme žádné informace o vydání hry, rozhodně ale celý koncept zní velmi slibně. O to více, když vezmeme v potaz, že se vývojáři rozhodli vše vytvářet v Unreal Enginu 5.