Studio People Can Fly je v tuto chvíli plně zaměstnáno vývojem sci-fi střílečky Outriders, jež je připravovaná pro druhou polovinu příštího roku. Z hlediska dlouhodobé budoucnosti je samozřejmě poněkud pošetilé přemýšlet nad dalšími plány studia, ale hypoteticky by mohlo dojít na sequel šílené sci-fi řežby Bulletstorm, za níž toto studio stojí. O Painkillera již zájem nemá, ale Bulletstorm je jiná položka - už jen například tím, že samotná značka studiu stále patří.

Podle Sebastiana Wojciechowskiho, šéfa studia, tu potenciální naděje opravdu je. Během telefonátu s novinářem serveru Eurogamer Wojciechovski pověděl, že láska k této značce je stvrzena například i připravovanou Switch verzí a že by si pro ni přáli jakýsi "druhý život". Sami sice netuší, jak se svojí značkou naloží, ale vzhledem k její oblíbenosti a zástupu fanoušků je něčím, co nechtějí nechat ve vitríně. 

Nyní sice neexistují žádné plány kvůli vývoji Outriders, ale do budoucna by prý bylo skvělé, kdyby se tato značka vrátila. Jednou z nutných podmínek by byla větší sorta hráčů, mezi kterou by se hra musela dostat, za předpokladu, že se k ní opravdu někdy vrátí.