U britského videoherního řetězce GAME dochází k dalším změnám. Během předchozích týdnů se spekulovalo o konci přímého prodeje fyzických verzí her, což se nepotvrdilo. Místo toho přestane obchod přijímat předobjednávky v kamenných obchodech. U online objednávek k žádným změnám nedochází.

Předobjednávky v obchodech budou ukončeny 1. 8. letošního roku. Pokud má někdo předobjednanou hru s vydáním po 31. 1. 2025, tak mu budou vráceny peníze, za předpokladu, že předem zaplatil celou, případně část ceny. Stávající předobjednávky pro hry uvedené na trh do 31. 1. 2025 budou respektovány, informuje Eurogamer.

Podle informací britského serveru jsou předobjednávky na prodejně ukončeny z důvodu obrovské knihovny produktů a složitého pokladního systému. Místo toho, aby ho společnost Frasers Group, pod kterou GAME spadá, aktualizovala, tak ho ruší. Koncem letních prázdnin vypne rovněž GAME Wallet. Dříve problémy se systémem odnesla výměna her a nákup bazarových verzí, stejně tak dlouholetý systém členství.