Studio Reissad dokončuje poslední maličkosti, aby hráčům mohlo přinést svou first-person střílečku Bodycam. Dvoučlenný francouzský tým o ní mluví jako o ultrarealistické střílečce pro více hráčů. Nutno říct, že odhodlaní dvojici nadšenců ve věku 17 a 20 let rozhodně nechybí.

Bodycam vytvářejí v Unreal Enginu 5 a chtějí s hrou posunout hranice realismu a fotorealismu. Má jít o skutečně revoluční zážitek pro tento žánr, ať už je to ohromující grafika, pohlcující zvukové efekty nebo zážitek ze střelky a pohybu.

Užít si budete moci klasické herní režimy, jako je Deathmatch (až 10 hráčů) nebo Team Deathmatch (5 na 5), a také režim Body Bomb (5 na 5) určený pro soutěžení. Spolupráce a komunikace s vašimi spoluhráči bude pro vítězství nezbytná. Bitvy se budou odehrávat v různém prostředí, včetně urbexových budov, střelnic, airsoftových hřišť a lesů.

Pokud vás Bodycam zaujal, bude v předběžném přístupu na Steamu spuštěn 7. 6. 2024. Plnou verzi chtějí vydat za 6 až 12 měsíců, v závislosti na zpětné vazbě. Současná verze má být v pokročilém stádiu vývoje. Během early access mají v plánu přidat nové herní režimy, zbraně a funkce.

U této příležitosti se hodí připomenout Unrecord, další taktickou akci, která chce zaujmout kamerou umístěnou na těle. Hrát budete za policistu, který řeší různé případy.