Představení vylepšené verze oblíbené real-time strategie Warcraft 3 proběhlo před rokem na BlizzConu, ale stále čekáme na přesné datum vydání a nové podrobnosti. Naštěstí se blíží další ročník BlizzConu a s ním společnost zve hráče do nadcházející multiplayerové bety. Ta by měla začít již o tomto víkendu a bude rozdělena do několika fází, v nichž hráči otestují režimy 1v1 a 2v2 v roli lidí a orků. V následujících týdnech má být beta rozšířena o nový obsah v podobě dalších režimů a dvou zbývajících ras (noční elfové a nemrtví).

Blizzard bude rozesílat pozvánky hráčům, kteří si předobjednali hru. Jako první se do bety dostanou majitelé Spoils of War edice (39,99 euro), ale dostat se má i na předobjednávky standardní edice (29,99 euro) a dokonce i na hráče, kteří nemají žádnou předobjednávku.

Warcraft III Reforged vyjde do konce letošního roku pro PC. Očekáváme, že více informací společnost prozradí na letošním BlizzConu, jenž se koná od 1. do 3. listopadu/novembera. Ty největší zprávy budou ale oznámeny již v pátek.

Reforged zahrne původní hru i s expanzemi Reign of Chaos a Frozen Thron. Těšit se můžete i na vylepšení World Editoru a přidání sociálních funkcí a matchmakingu přes Battle.net. Celkem dostanete více než 60 misí v kampani, čtyři hodiny vylepšených cut-scén, všechny čtyři rasy a nově nadabované hlasy klíčových postav jako jsou Sylvanas Windrunner a Arthas Menethil.

Přečtěte si více informací o Warcraftu 3: Reforged: