Rustler z roku 2021 bude mít nástupce. Autoři hry, která byla označována jako středověké GTA nebo Grand Theft Horse, si řekli, že toho ještě nebylo dost a přinášejí parodii Red Dead Redemption.

Projekt se jmenuje Cowboys and Rustlers a zachovává dost věcí z předchozího titulu, včetně izometrického pohledu. Vývojáři se dušují, že chtějí přinést hráčům jedinečné přátelství mezi člověkem a koněm. Tohle je oficiální popisek:

„Zažijte příběh dvou přátel psanců – přehnaně veselého jezdce a cynického mluvícího koně – vyprávěný prostřednictvím kouzla akční hry z ptačí perspektivy. Vykrádejte banky, vyvolávejte duchy na hřbitovech a mezitím pomozte svému koňskému příteli konečně napsat jeho revoluční vědeckofantastický román.“

Tohle se má odehrávat v lehce divokém a lehce bizarním Západě, kde budete také podvádět v pokeru, závodit s dostavníky a snažit se chytit kohokoli do lasa. Vše bude v doprovodu spousty anachronických popkulturních odkazů.

V současné době je potvrzena pouze PC verze, ale Rustler se dostal také na poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox, stejně tak na Nintendo Switch. Cowboys and Rustlers se pravděpodobně vydá stejnou cestou.