Vývojáři American Truck Simulatoru se při vývoji Texasu pochlubili novou galerií, která ukazuje stavební práce a staveniště, například opravu mostu, novou kanalizaci, stavbu dřevěných domů, montáž větrných věží, nedokončený nový most, rozrůstající se město atd.

Se stavebními pracemi nebo staveništi se máte při jízdě Texasem setkávat poměrně často. Autoři vysvětlují, že reflektují skutečnou situaci v Texasu a přiznávají, že museli během výroby několikrát aktualizovat řadu orientačních bodů kvůli tomu, že jejich reálné protějšky dostaly novou podobu.

Totéž platí i pro silniční síť. Silnice US-285 byla změněna teprve nedávno, protože byla považována za jednu z nejnebezpečnějších silnic ve státě. Bohužel došlo i k situacím, kdy se některé budovy, například stadion nebo banka, dostaly na mapu, ale jejich skutečné odkazy byly nakonec zbourány.

„Stavební proces v Texasu je někdy tak rychlý, že i my máme problém udržet krok s nejnovějšími změnami v našem měřítku,“ dodává české studio SCS Software. Bohužel datum vydání dodatečného balíčku rozšiřující mapu American Truck Simulator o Texas stále neznáme.

Připomeňme, že před měsícem vyšel balíček s Montanou.