Triumph Studios vydalo hru Age of Wonders: Planetfall v minulém roce a potěšilo tak všechny fanoušky sci-fi strategií. Především pak díky svému obrovskému množství obsahu a zajímavému systému bitev si hra odnášela nadprůměrné hodnocení. Nebyla však bezchybná a toho si jsou tvůrci vědomi a tak přichází s obrovský updatem, který nejen že upravuje hru na základě feedbacku hráčů, ale také přináší řadu nových módů a herních map. Tyrannosaurus Update je navíc pro všechny hráče zcela zdarma

Tento obří update tak posune hru pořádným skokem kupředu. Nově tak například můžete narazit na speciální místa, která dodají vašim jednotkám dočasné bonusy. Přicházejí také nové herní módy, které vám dopřejí poklidnější hru, ale také z vás mohou dostat vše, co ve vás je díky novému nastavení herní intenzity. Navíc se vrací i oblíbený No Colonizer mód z předchozích dílů franšízy. Velkou změnou pro samotné plánování jsou také bonusy jednotlivých ras. Ty se dělí na startovací a dlouhodobé bonusy. 

Dočkáme se i vylepšení tutoriálu a kampaně, přibudou nové možnosti diplomacie, slabší jednotky nově budou utíkat z boje a ty silnější se budou dokonce dát podplácet. Aktualizace samozřejmě zlepšuje i vybalancování celkové hry, vylepšuje strategické myšlení AI a mnoho dalšího. Pokud vás zajímá, co vše v tomto rozšíření můžete najít, neváhejte navštívit stránky samotné hry, kde se určitě všechno dozvíte.