Activision se rozhodl v Polsku otevřít druhé studio. Po Infinity Ward Poland sídlící v Krakově najdeme Elsewhere Entertainment ve Varšavě. Podle všeho se ale nebude zaměřovat na Call of Duty, které bylo středobodem Activisionu v dobách před Microsoftem.

Tým Elsewhere už nějakou dobu funguje a tvoří ho odborníci na příběhové hry, kteří se podíleli na sériích The Last of Us, Uncharted, Zaklínač, Cyberpunk, Destiny, The Division a Far Cry. K odhalení došlo až nyní, aby do svých řad mohli přivítat nové tváře.

V Elsewhere se zaměřují na vytvoření úplně nové příběhové AAA série, která nabídne nejmodernější herní zážitek nové generace a půjde daleko za hranice her. Tato nová franšíza má být trvalým odkazem, takže by se měla výrazně zapsat do videoherního světa. Asi podobně jako The Last of Us nebo Fallout. Obě značky přesáhly herní průmysl a staly se z nich televizní seriály.

Tak uvidíme, co nám Elsewhere přinesou. Mezitím se můžeme těšit na nové Call of Duty, které bude odhaleno 9. 6. na Xbox Games Showcase a vyjde zřejmě letos v listopadu.