Brněnské nezávislé studio Madfinger Games oslavuje úspěch své first-person akce Gray Zone Warfare, prozrazuje prodeje, zájem o dodatečný obsah a slibuje další opravy a vylepšení.

Během čtyř dnů v předběžném přístupu na Steamu se prodalo přes 500 tisíc kopií základní hry Gray Zone Warfare a 250 tisíc DLC edic.

„Tento úžasný úspěch by nebyl možný bez neochvějné podpory oddaných hráčů, herních médií a influencerů. Každý článek (ať už pozitivní, nebo ne), recenze i zmínka přispěly k úspěchu Gray Zone Warfare a za to jsme hluboce vděční,“ uvádějí vývojáři v tiskové zprávě.

„Při oslavě tohoto milníku si dobře uvědomujeme, co nás sem přivedlo a jak náročnou cestu máme ještě před sebou. Jsme plně odhodlaní dodat další obsah, naslouchat h komunitě hráčů a pokračovat v posouvání hranic toho, co Gray Zone Warfare může nabídnout.“

„Jsme teprve čtyři dny v předběžném přístupu, a tak prosíme, abyste měli na paměti, že jsou v plánu další opravy a aktualizace s přídavnými funkcemi. Právě jsme vydali druhou hotfix aktualizaci plnou oprav, která řeší některé problémy, jako je schopnost vymazat svou postavu či změnit svou frakci. Na další, už třetí hotfix aktualizaci se intenzivně pracuje. V plánu je vydat ji začátkem příštího týdne!“