Společnost Sony potvrdila termín slevové akce PlayStationu nazvané Days of Play. Začne už zítra, 29. 5. 2024, a nabídne slevy na konzole, příslušenství a hry, včetně nových titulů.

Slevy potrvají do 12. 6. a najdete je u vybraných prodejců a v PlayStation Store. Konzole PS5 Slim a digitální edice by měly být zlevněny o 50 eur, 100 eur byste měli ušetřit na PlayStation VR2 a nové hry jako Marvel's Spider-Man 2, Rise of the Ronin, Horizon Forbidden West, The Last of Us Part II Remastered, MLB The Show 24 nebo MLB The Show 24: The Negro Leagues Edition mají být o 20 eur levnější.

Ve slevě můžete očekávat také starší hry od PlayStationu. Co se předplatného týče, tak hráči, kteří dosud PlayStation Plus nemají, budou moci ušetřit až 30 % na ročním tarifu, zatímco stávající předplatitelé budou moci upgradovat se slevou až 25 % na PS Plus Extra, nebo se slevou až 30 % na PS Plus Premium.

„Tuto celosvětovou tradici jsme založili před sedmi lety, abychom ocenili vás, naši vášnivou komunitu PlayStation, za vaši nekonečnou podporu. Jsme nadšeni, že vám můžeme poskytnout více důvodů ke hraní díky speciálním akcím Days of Play, které se objeví v rámci služeb PlayStation Plus, PlayStation Stars, PlayStation Store, PlayStation Gear a u prodejců. Chceme, abyste se během Days of Play zapojili do všech aktivit, které jsme naplánovali a které vám během hraní přinesou exkluzivní odměny,“ uvedla Sony.

Více informací o konkrétních nabídkách se dozvíme zítra.