Aktuální nabídka v Epic Game Store zahrnuje sci-fi real-time strategii Homeworld: Deserts of Kharak od Blackbird Interactive, tvůrců Company of Heroes. Příští čtvrtek nás čeká Cave Story+, nezávislá dobrodružná 2D plošinovka.

HOMEWORLD: DESERTS OF KHARAK

Ačkoli tato RTS vyšla v roce 2016, stále má dobrá hodnocení, a to nejen za originální taktické prvky a kampaně, ale také za atmosféru, která se drží originální série, byť se neodehrává přímo ve vesmíru.

Desert of Kharak je prequelem série. Přesunete se do pouště Kharak, kde číhá nebezpečí doslova za každou dunou. Vaším úkolem bude sestavit a vést vlastní flotilu skrze příběhové kampaně. Hra také nabízí online multiplayer v různých režimech. Můžete se také podívat na naši recenzi a zjistit více podrobností.

CAVE STORY+

Nezávislá skákačka s příběhem v retro kabátku, to je Cave Story+. Zavede vás do světa za rasou nevinných, králíkům se podobajících tvorů, označovaných jako Mimigové. Jejich životy ale ohrožuje jeden šílený vědec. Nadějí jim má být tichý chlapec, který trpí ztrátou paměti a ani neví, jak se jmenuje. Nezbyde vám nic jiného, než se k odpovědím doskákat, doběhat a dostřílet skrze masivní akční dobrodružství. Příjemný je i vizuál 16-bitových her a kompatibilita s USB ovladači.