Fanoušci hororových her, nastražte uši! O příběhu za hrou prozatím sice téměř nic nevíme, ale rozhodně víme, že tohle bude bomba. Nedávno vyšlo demo Beware a už teď je jisté, že to je něco, co tu ještě nebylo. V této hře totiž máte možnost zažít něco, co se do jisté míry může stát i v realitě. V podstatě po celou dobu hry nevytáhnete nohy z auta a jediné, co máte, jsou pedály, volant, zpětné zrcátko a silnici před sebou zakrytou mlhou. Nejste ale nikdy tak úplně sami

Hráči již teď řeší různé záležitosti na Redditu ohledně této hry a sdělují své názory a pocity. Původně nesla název Driving Survival a až nedávno byla přejmenována na Beware, což znamená "pozor". Průběh hrou prý vyvolává ve všech stísňující pocit paranoje, a to hlavně fakt, že nepřátelé jsou sice ve hře přítomni, nicméně nikdy je nečekáte. Nevíte, kdy a kde se objeví, a většinou si dávají na čas, což skvěle funguje při tvoření hororové atmosféry. Ondřej Švadlena prozatím neohlásil datum vydání, a tak si budeme muset na Beware ještě chvíli počkat.

Máte chuť sednout za volant a zkusit, jak na vás tato hra zapůsobí? Určitě se k této novince vyjádřete dole v komentářích.