Propracovanější grafika, přehlednější uživatelské rozhraní, inteligentní soupeři... Zkrátka vše lepší než v předešlém díle. Tak to v souvislosti s NASCAR Heat 5 slibuje společnost Motorsport Games, která na letošní závody láká in-game trailerem. Ten sice neobsahuje příliš mnoho gameplay záběrů, ale můžeme se přesvědčit o grafické stránce hry. Ta není dechberoucí, spíše jde o kvalitu, kterou u současné generace tak nějak očekáváme. Uvidíte závody na ikonických místech jako Indianapolis Motor Speedway, Martinsville Speedway, Bristol Motor Speedway a Daytona International Speedway.

NASCAR Heat 5 zahrne všechny oficiální týmy, auta a jezdce z NASCAR Cup Series, stejně tak z NASCAR Xfinity Series, NASCAR Gander RV a Outdoors Truck Series. Plus velkým lákadlem pro fanoušky je jistě Xtreme Dirt Series. To vše si užijete na 39 autentických tratích z celé Severní Ameriky, a to v kampani pro jednoho hráče, ve split-screen multiplayeru pro dva hráče nebo v online multiplayeru až pro 40 hráčů.

Hra NASCAR Heat 5 startuje za měsíc, konkrétně 10. 7. pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Pokud si koupíte Gold edici, budete mít přístup o tři dny dříve.