Po více než 20 letech se z hrobu vrací britské studio Digital Image Design (zkráceně DID). To se v roce 2001 proslavilo prvotřídním a vysoce realistickým leteckým simulátor Eurofighter Typhoon. Předtím to byly hry F-22 Total Air War, F-22: Air Dominance Fighter, TFX nebo F29 Retaliator.

Letecké simulátory od DID byly tak dobře zpracované, že studio spolupracovalo s leteckými silami z celého světa. Britské ozbrojené síly (Royal Air Force a British Airways) dokonce využívaly simulátory od DID k výcviku skutečných pilotů.

Jednotlivé hry většinou vydávala společnost Ocean Software, která v roce 1998 koupila DID. O rok později byla sama koupena společností Infogrames. To vyústilo v odchod klíčových zaměstnanců, kteří založili Evolution Studios (WRC, MotorStorm, DriveClub).

Teď se po mnoha letech na sociálních sítích objevil profil Digital Image Design s novým logem DID a příslibem, že se něco dozvíme v letošním roce. Jednou z možností je remaster/remake jednoho z leteckých simulátorů. I když v DID v roce 1993 vytvořili i střílečku RoboCop 3. Nové studio má připravené internetové stránky i YouTube kanál.

Je ale otázkou, zda za návratem stojí Martin Kenwright, který DID založil, stejně jako Evolution Studios. Naposledy vedl vTime Limited, kdy v roce 2018 získal 7,6 milionu dolarů a chtěl se zaměřit na sociální zážitek s rozšířenou realitou.